OVER MIJ

 

 

Lig jij nog op koers in je leven?

 

De wereld verandert snel en iedere dag komen er veel prikkels op je af. Voordat je het in de gaten hebt, doe je mee aan de ratrace en verlies je jezelf uit het oog. Dit is mij in ieder geval wél overkomen. Van kinds af aan was ik al erg gericht op anderen en op mijn omgeving. Een heel mooie eigenschap, maar ik was hier wel erg goed in geworden. Uiteindelijk heeft het rond mijn dertigste tot een flinke burn-out geleid. Dat was heftig om mee te maken. Nu kan ik zeggen dat het echt een keerpunt in mijn leven geweest. Ik liep aan tegen vragen als: Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik nu écht?

Onder begeleiding van een coach ben ik ‘in het diepe gesprongen’ en langzaam vond ik mezelf terug. Een leerzaam proces waarin ik ontdekte dat de baan in de gezondheidszorg die ik destijds had, niet goed paste bij mij als persoon. Dit was het moment dat ik gekozen heb het over een andere boeg te gooien en me om te laten scholen tot life&loopbaancoach. En inmiddels heb ik mijn coachtoolkit aangevuld met o.a.: Voice Dialogue, Geweldloze Communicatie, Transactionele Analyse, Systemisch Werk, Coaching bij Stressklachten en Burn-out.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling en een carrièreswitch maken, het klinkt zo eenvoudig. Maar uit eigen ervaring weet ik dat het moed vergt om te groeien en te worden wie je diep vanbinnen bent. Het is vaak geen eenvoudige route om af te leggen. En juist op dit pad loop ik als coach graag een stukje met je mee, zodat ook jij je koers in je (werk)leven vindt.

Mijn manier van werken als coach is altijd heel praktijkgericht, maar ik geloof niet in quick fixes. Voorop staat dat mensen de mogelijkheid krijgen om eerlijk naar zichzelf te kijken. Ik vind het van belang eerst in te zoomen op wie de coachee écht is. Vervolgens wordt er aan de veranderwensen gewerkt, zodat ook werkelijk ervaren wordt: “Ja, ik lig weer op koers in mijn (werk)leven!”

Mensen hierin kunnen ondersteunen is voor mij het allerleukste wat er is. Sterker nog, dat is mijn missie!

Als jij ook graag je eigen weg wilt vinden in het leven of in je carrière, schroom dan niet om een afspraak met me te maken via de contactknop onderaan deze pagina. Het is gratis en geheel vrijblijvend.