OVER MIJ

 

 

Gun jij jezelf ook een leuker leven?

 

Mijn leven kenmerkte zich lange tijd in het overdreven gericht zijn op mijn omgeving. Ik had vrijwel direct in de gaten waar een ander behoefte aan had en ik paste mezelf zonder enige moeite aan. Dit ging heel lange tijd goed, totdat ik rond mijn dertigste in paniek bedacht dat ik geen idee had wie ik eigenlijk was, laat staan wat ik graag wilde. Dit was niet wat ik van het leven verwacht had…

Er volgde een rottige periode omdat ik me vooral ook erg schaamde voor het feit dat ik met deze vragen zat. Ik was tenslotte een volwassen vrouw. Met veel pijn en moeite heb ik mezelf bij elkaar geraapt en heb ik hulp gezocht. Langzaam klom ik uit het dal en kreeg ik weer vertrouwen in mezelf. Ik ging dingen ondernemen die ik leuk vond en kreeg mijn energie en levenslust weer terug.

Dit was het moment dat ik besloot een opleiding te gaan volgen tot professioneel coach om zelf anderen te kunnen helpen op dit gebied. Inmiddels heb ik een eigen coachpraktijk en ben ik als co-trainer en studiecoach verbonden aan opleidingsinstituut Balansgroep. Voor mij bestaat er niet iets leukers dan mensen te begeleiden in het (her)ontdekken van hun eigen koers in het leven of in hun werk.

Als jij ook graag je eigen weg wilt vinden in het leven of in je carrière, schroom dan niet om een afspraak met me te maken via de contactknop onderaan deze pagina. Het is gratis en geheel vrijblijvend.