Ontdek je persoonlijke kracht

Er is veel gebeurd in de wereld de afgelopen maanden. Voor veel mensen is het leven veranderd en rijzen er vragen als: Wat wil ik nu eigenlijk? Wat zijn mijn ambities? Wat kan ik? Wat zijn mijn talenten? Hoe kan ik deze inzetten? Hoe kan ik meer rust ervaren in mezelf?

In dit traject van 3 sessies sta jij en je persoonlijke ontwikkeling centraal. Je krijgt inzicht in je drijfveren, talenten, kwaliteiten en ambities en je ontdekt je persoonlijke kracht. Ik help je bij het in beeld krijgen van je ontwikkeldoelen en laat je tijdens de sessies nieuwe en impactvolle inzichten en ervaringen opdoen die je helpen om echt stappen te zetten in je ontwikkeling en je persoonlijke kracht en kwaliteiten meer te benutten.

Wil jij dit ook? Laat het me even weten via willemien@coachpraktijkvlieg.nl

Als je iemand kent voor wie dit wellicht interessant is, deel dit bericht vooral. Vind ik leuk.