Uit balen vooruitgang halen

Aan het begin van dit jaar had je nog goede hoop dat je je leven écht zou gaan veranderen. Je voelde je hoopvol, want een nieuwe ronde dus ook nieuwe kansen. En nu is het alweer lente en constateer je dat er tot nu toe weinig terechtgekomen is van al je voornemens en daar baal je van. Je baalt van jezelf. Bah!

Uit eigen ervaring weet ik dat het behoorlijk lastig kan zijn om aan deze mooie plannen vast te houden, laat staan om ze te hebben. Je vervalt gemakkelijk weer in oude gewoontes. Of de onzekerheid slaat toe, waardoor je niet zo goed meer durft of niet meer helder hebt wat je graag wilt.Maar er is hoop! Want op het moment dat jij je realiseert dat je even niet meer weet hoe je nu verder wilt of kunt, is er al iets veranderd. Er is een enorme ‘drive’ ontstaan om te gaan voor een gelukkiger en energieker leven.

Nu denk je misschien: “Fijn! Maar hoe dan? Ik heb al zo veel geprobeerd.”

Je hoeft dit niet alleen te doen. Binnen een coachtraject stellen we samen doelen op en koppelen hieraan acties waarmee jij aan de slag kunt gaan, zodat je ook écht in beweging komt. Het biedt je de mogelijkheid om stevig te gaan staan voor wat jij graag wilt in je werk of in je leven.

Interesse? Maak gratis en geheel vrijblijvend een afspraak via de contactknop hieronder.