Haal het beste uit jezelf

Soms weet je diep van binnen wel dat je in je werk of überhaupt in het leven niet je volle potentieel gebruikt. Je kunt dit merken doordat je bijvoorbeeld vermoeid bent of een ontevreden gevoel hebt aan het einde van de dag. Er knaagt iets en je wilt er wel iets mee doen, maar weet niet wat of hoe. Hierbij strandt de drive om iets te veranderen vaak. Zonde!

Maar er is hoop…

Want op dit punt kan een TMA-test je heel veel waardevolle inzichten bieden. Je maakt zelf vanuit huis de online test en de resultaten bespreek je samen met mij. Als je dat wenst, kan ik je aanvullend d.m.v. een aantal coachsessies nog verder op weg helpen om je koers (opnieuw) uit te zetten.

Wat veel mensen overigens niet weten is dat werkgevers vaak een ontwikkelbudget hebben voor hun medewerkers die je voor coachsessies mag gebruiken. Dat kan je dus behoorlijk wat geld besparen.

Wil je graag meer weten over de TMA-test en de verschillende coachtrajecten, vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek bij me aan.