Ontdek je plekje

Mensen functioneren het best wanneer ze zich in een (werk)omgeving bevinden die goed past bij hun talenten en drijfveren. Dat lijkt heel eenvoudig, maar ik weet uit eigen ervaring dat dit behoorlijk lastig kan zijn. Laat staan hoe complex het is om je medewerkers te kunnen ondersteunen in hun professionele en of persoonlijke ontwikkeling.

Kinderen kunnen helemaal opgaan in iets wat ze echt heel erg leuk vinden en goed kunnen. Ze volgen vaak nog hun drijfveren en talenten die ze van nature hebben. Naarmate we ouder worden, leren we ons steeds meer aan te passen aan wat onze omgeving van ons vraagt.

We verwerven allerlei competenties en lijken hierin ook goed te zijn, maar ondertussen kan er energie weglekken. En als het echt tegenzit, kunnen we zelfs ziek worden.

Hoe kan dat dan?

Omdat we te vaak dingen doen die niet écht bij ons passen, omdat we niet meer weten waar onze krachten liggen. En dit is heel erg jammer.

Maar er is hoop!

Want er bestaat gelukkig een instrument die je talenten en drijfveren die je van nature hebt, in beeld kan brengen. De TMA-methode brengt door middel van een online test al je talenten in kaart, waardoor je keuzes kunt maken die passend zijn voor jou of voor medewerkers binnen je organisatie.

Nieuwsgierig geworden? Maak gratis en geheel vrijblijvend een afspraak om meer te horen over wat de TMA-methode voor jou of je bedrijf kan betekenen.