Je eigen koers varen

Een jaar of 10 geleden liep ik helemaal vast met mezelf. Ik had echt geen idee wat er aan de hand was met mij. Ik was gezond, had lieve vrienden en familie en had een vaste baan. Heel veel dingen leken me mee te zitten. En toch voelde ik me leeg vanbinnen. Wanhopig heb ik geprobeerd die leegte van buitenaf te vullen, totdat ik ook dat niet meer vol kon houden. Er viel niks meer hoog te houden of weg te lachen. Ik kon alleen nog maar ‘zijn’.

Gelukkig heb ik destijds de moed gehad om onder begeleiding van professionals mezelf weer terug te vinden. Het was een moeilijke periode in mijn leven, maar ik ben iedere dag nog steeds blij dat ik er dwars doorheen ben gegaan. Het maakt dat ik nu mijn eigen koers vaar in het leven. Ik ga staan voor mijn ideeën. Ik ben gaan staan voor mezelf. En dat betekent niet dat het nu allemaal heel makkelijk is, maar het valt wel samen met wie ik ben vanbinnen. En dat geeft kracht.

Wil jij ook je eigen koers gaan varen en wil je hierbij wat ondersteuning? Neem gerust contact met mij op. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.