Sla je vleugels uit

Veel mensen komen een keer op een punt in hun leven waarop ze denken: Is dit het nou? Hoe ben ik in hemelsnaam hier terechtgekomen? Hier droomde ik vroeger niet van. Je merkt aan alles dat er iets moet veranderen, maar je weet niet wat en hoe. Dus blijf je maar zitten waar je zit en blijf je doen wat je al die tijd al deed. Herken je dat?

Ik ga je echt niet vragen om meteen rigoureus het roer om te gooien. Vaak hoeft dat ook helemaal niet. Maar wat dan wel?

Op dinsdag 1 september start de gratis Eerste Hulp bij Persoonlijke Ontwikkeling videotraining. In deze EHPO-training behandel ik een aantal vragen en opdrachten die een aanzet geven om je vleugels uit te slaan. Ik beloof je dat het leven leuker wordt wanneer je die dingen gaat doen waar je goed in bent en die echt passen bij jou als persoon.

Wil jij dit niet missen? Houd dan de posts op social media in de gaten. Ken jij iemand voor wie dit ook interessant kan zijn, deel dit bericht vooral. Vind ik leuk.